ALCOOLUL in corpul uman

Plecand de la premiza ca alcoolul dauneaza sanatatii si ca poate induce accidente atat la locul de munca cat si in circulatie Medfarm Trading a incheiat un parteneriat cu firma engleza Lion dve reprezentare a acesteia din urma pe piata romaneasca. Lion este unul din cei mai importanti producatori de dispozitive pentru siguranta circulatiei si a muncii pe plan mondial. Firma are realizari demne de invidiat si o traditie pe masura. De 15 ani reuseste sa se afle in topul celor mai mari trei producatori de alcoolmetre si radare rutiere.

Parteneri

22 - Dec - 2009
Alcoolmetre
Firma MEDFARM TRADING va ureaza LA MULTI ANI !
»amanunte

Alcool

<p>Alcool</p>

PROBLEMA : ALCOOLUL - EFECTE

La locul de munca, consecintele consumului de alcool apar fie ca acesta este consumat moderat sau nu, in timpul sau in afara orelor de serviciu.

Efectele alcoolului sunt bine cunoscute :

 • reduce coordonarea si viteza de reactie
 • slabeste vederea si auzul, gandirea si judecata
 • conduce la certuri, la schimbari bruste de dispozitie, chiar la violenta.

In cele mai multe cazuri, majoritatea oamenilor cu probleme legate de alcool sunt in campul muncii. Angajatorul nici macar nu constientizeaza ca aceasta problema exista... Statisticile spun ca, cel putin 90% din angajatori, intrebati fiind, recunosc ca alcoolul este o problema.

PROBLEMA : ALCOOLUL - COSTURI

Costurile alcoolului sunt ascunse, indirecte si rezulta din :

 • scaderea productivitatii si performatelor
 • intarzieri si absenteism
 • efecte in moralul si relatiile cu colectivul
 • purtare necorespunzatoare si indisciplina
 • efecte negative asupra imaginei companiei si relatiilor cu publicul
 • risc crescut al accidentelor (peste 30% din accidentele de munca au la baza cauze legate de consumul de alcool)

Faceti vreo legatura intre cele de mai sus si problemele din compania Dvs. ?

POATE COMPANIA DVS. SA-SI PERMITA SA IGNORE ACESTE PROBLEME ?

SOLUTIA : ALCOOLUL - CE E DE FACUT ?

Orice actiune incepe cu pregatirea unei politici pentru tratarea problemei alcoolului. Aceasta trebuie aplicata la toate nivelele ierarhice ale fortei de munca.

 • trebuie constientizata si adusa in discutie problema alcoolului la locul de munca
 • trebuie indentificati actualii sau potentialii consumatori de alcool si oferit sprijin acestora pentru a indentifica si trata corespunzator problema
 • trebuie promovata o atitudine responsabila referitoare la problema alcoolului

Evident, orice actiune de acest gen nu are nici o valoare daca ramane la stadiul pur teoretic, fara sa existe un program real de testare a subiectilor si prevenire a aparitiei problemei.

Testarea efectiva a alcoolemiei da masura eficientei programului de combatere a consumului de alcool si in acelasi timp ofera un stimul imbatabil impotriva oricarei incercari de a nu respecta regulamentul referitor la acesta.

L I O N : SOLUTIA COMPLETA

Solutia oferita este una completa, incepand de la analiza problemei, identificarea nevoilor, furnizarea produselor necesare, implementarea procedurii, training specializat.

Produsele noastre sunt foarte simplu de utilizat, foarte precise si fiabile, oferind informatii precise despre alcoolemia subiectului imediat la fata locului.

Experienta noastra, sfaturile si trainingul oferit de specialistii nostrii in problemele legate de consumul de alcool, serviciile de vanzare si post vanzare va asigura ca politica aleasa chiar functioneaza ...

........ Statisticile arata ca e putin probabil ca tocmai compania dvs. sa scape de aceasta problema. Merita sa riscati ?

CONTACTATI-NE ! PUTEM ACTIONA IMPREUNA

PENTRU A PREVENI CEEA CE NU MERITA SA SE INTAMPLE!

Copyright ©2009 Medafarm Trading. Toate drepturile rezervate.

web designe-afacere